С  НАС  ИЗБИРАТЕ  КАЧЕСТВОТО
Предлагаме бързо и качествено полагане на покривна хидроизолация с гозопламъчно заваряване на нови и стари покриви на изгодни цени. Разполагаме с различни цветове на посипката съобразени с изискванията на нашите клиенти. Материалите които използваме са с високо качество гарантирано от водещите производители на европейския пазар. Даваме писмена гаранция от 5 години след датата на извършения ремонт.

Стандартна процедура при полагане на хидроизолации на покриви:

Оглед на основата и маркиране на проблемните участъци.
Основата трябва да бъде здрава, почистена и обезпрашена чрез измитане. Остатъци от строителни смеси трябва да бъдат премахнати.
Демонтаж и изкърпване на проблемните участъци (разкъсани, остарели, напукани или деформирани). Изкърпване - изрязване/отстраняване на нездравата основа, полагане на грунд, след изсъхването на който се полага пласт от паста-воал-паста. Допълнително подсилване на местата, където обикновено се появявят проблеми (воронки, отдушници, комини, бордове) - полага се грунд, след изсъхването на който се полага пласт от паста-воал-паста.
При наличие на „работещи" фуги, същите се обработват, като се полага компенсаторна лента, залепена с паста от двете страни и с напълно незалепена гумирана част към фугата.
При наличие на локви с дълбочина над 2см се препоръчва те да бъдат изравнени с пясъчно-циментова замазка.
Приковаване на всички „плаващи" ламаринени обшивки по комини и бордове с пирон-дюбели.


Ние предлагаме и бързо и качесвено полагане на външна топлоизолация която има за цел:

- намаляване на разходите за отопление през зимата, респективно – за климатизация през лятото;
- постигане на здравословна и комфортна среда на обитаване;
- ограничаване на топлинното излъчване към околната среда – борба срещу глобалното затопляне на климата